Novak: Tu su pozitivniji prema meni nego u Australiji

ATP 21. velj 202211:18 > 11:19
Podijeli:
JOHN ANGELILLO

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković kaže da su mu kolege u Dubaiju gostoprimljiviji nego što je to bio slučaj u Australiji.

“Većina igrača koje sam vidio ovdje, iako ih nisam vidio previše, bili su pozitivni i prijateljski raspoloženi. Lijepo je to vidjeti, ne mogu reći da je tako bilo u Australiji, gdje je bilo malo čudno. Za sada je ovdje sve u redu”, kaže Đoković.

Đoković se osvrnuo i na izvještaje o njegovim PCR testovima sredinom prosinca.

“Mediji spekuliraju o tome. Ono što mogu reći je ono što sam svima rekao – nisam IT stručnjak… U posljednje dvije godine napravio sam puno PCR-a i brzih testova, kao i svi na Touru. Nisam u poziciji razumjeti kako se ti testovi obrađuju i registriraju. Drago mi je da je Institut za javno zdravlje Srbije izašao u javnost i potvrdio te testove. Nisam stručnjak, pa ne mogu ulaziti u detalje.”

U prvom kolu Novak će se sastati s Lorenzom Musettijem, u ponedjeljak od 17.30 sati, uz izravan prijenos na Sport Klubu 1.

“Musetti je mlad, nezgodan i vrlo talentiran igrač. Nedavno je u Rotterdamu pobijedio Hurkacza. Odigrali smo pet setova na Roland Garrosu, to su uvjeti koji mu više odgovaraju. Ovdje je uvijek bilo brzo, a sada su uvjeti najbrži ikad. Usluga je vrlo važna. Nadam se da ću dobro započeti meč, nadam se dobroj atmosferi na tribinama”, rekao je Đoković i dodao da je počeo trenirati deset dana nakon povratka iz Australije.

Komentari

Vaš komentar