‘Klub me želio spriječiti da igram za Hrvatsku na SP-u’

Rukomet 12. sij. 20218:43
Podijeli:
Hrvatski rukometni savez

Iako je imao problema sa zglobom, hrvatski golman Marin Šego je spreman za izazove koji ga čekaju na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Marin Šego je otkrio kako ga je njegov klub pokušao spriječiti da nastupi za Hrvatsku u Egiptu.

“U predzadnjoj utakmici protivnički igrač je skočio s krila, moj ga je gurnuo i pao je na moju nogu. Iskrenuo sam zglob, liječnici su zaključili da tri tjedna ne mogu ništa raditi, bio sam na odmoru ta tri tjedna, a i svakako je bio kraj sezone”, rekao je za Radiopostaju Mir Međugorje Šego pa dodao:

“Bio sam u Francuskoj, na magnetnoj rezonanci su utvrdili da zglob nije u najboljem stanju, ali meni se tako ne čini. Rekao sam da sve mogu raditi, ne boli me, nemam problema pri doskocima i trčanju, ali ozlijedio sam dva ligamenta, nije još sto posto dobro. Iz kluba nisu bili za to da ne idem na prvenstvo. Htjeli su da ostanem u klubu, ali ja nisam bio za tu opciju pa sam se s trenerom dogovorio da, po mogućnosti preskočim prvi krug, i vjerojatno ću ga i preskočiti, jer su me pod tim uvjetom i pustili na pripreme.”

Hrvatska prvu utakmicu igra u petak protiv Japana u 18 sati.

“Mogu sigurno. Tu si u Mate i Pešić koji su odlični golmani i koji to mogu odlično odraditi, a prva utakmica je tek 15. siječnja s Japanom i mislim da ću nakon toga biti spreman. Svaki sportaš želi pobjede, posebno kada se igra za svoju domovinu. Zna se da svi to prate. Od rukometa se uvijek puno očekuje. U svakom slučaju, mi uvijek pucamo na vrh, to nije nikakva tajna, niti će ikad biti. Očekujemo dobru igru, dobar turnir i da ćemo cijeli hrvatski narod razveseliti nekom od medalja.”

Komentari

Vaš komentar