Vušković: To mi je bio jedan od najboljih dana u životu

Bundesliga 28. lip 20229:25 > 9:27
Podijeli:
Guliver Images

Bivši nogometaš Hajduka i sadašnji igrač HSV-a Mario Vušković s klubom se nalazi na pripremama u Austriji.

U srijedu će HSV odmjeriti snage s Hajdukom u prijateljskoj utakmici. Vušković je progovorio o očekivanjima u novoj sezoni.

“Nije bilo lako na kraju. Prvu utakmicu smo slavili 1:0, a u drugoj smo nažalost izgubili i ostali bez plasmana u Bundesligu. Mislim da smo odradili dobru sezonu, šteta što nas nije nagradilo s ulaskom. Ali, borit ćemo se ponovno, pa ćemo vidjeti. HSV je velik klub. Nadam se da ćemo se u idućoj sezoni vratiti među bundesligaše. Dat ćemo sve od sebe. Prošle sezone nam je nedostajalo malo iskustva i sreće”, rekao je u intervjuu za Germanijak.

Otkrio je i razliku između HNL-a i druge Bundeslige.

“Mislim da je ‘cvajta’ fizički naprednija, ali HNL ima dosta tehnički dobrih individualaca. Obje lige imaju svoje kvalitete, ali druga njemačka liga je puno brža i fizički zahtjevnija.”

U medijima se dosta piše o dolasku Emira Sahitija u HSV…

“Znam samo to što sam pročitao u novinama. Priča se i ovdje pomalo o njemu, ali moji suigrači znaju ono što je izašlo u medijima. Nisu me pitali za Sahitija, ali odličan je igrač i momak. Mislim da bi bio pojačanje za HSV, ali ne bih ništa govorio dok se i ako se to ne dogodi.”

Hajduk je na Poljudu uzeo trofej Kupa, a Vušković je slavio s bivšim suigračima.

“Proslavio sam kup s njima. To je doživljaj koji se ne može opisati. To mi je bio jedan od najboljih dana u životu, iako nisam sudjelovao u osvajanju. Hajduk ima odličnu ekipu i ove sezone će utrka za prvaka biti nikad napetija.”

Komentari

Vaš komentar