Donnarumma radi iznenađujući transfer u Premier ligu?

Serie A 22. velj. 202117:18
Podijeli:
Izvor: Emilio Andreoli/Getty Images

Talentirani 21-godišnji golman Gianluigi Donnarumma ugovor s Milanom ima do ljeta ove godine.

Donnarumma je trenutno glavna briga Rossonera i na San Siru ga pod svaku cijenu žele zadržati i produžiti suradnju. Međutim, s obzirom da se o karijeri Talijana brine Mino Raiola, kojem je svakako novac najvažnija stvar, postoji mogućnost da se zakleti Milanista nađe u dresu drugog velikana.

Naime, neki mediji objavili su da je Donnarumma, dok Milan pokušava postići dogovor o produženju suradnje, dao riječ Manchester Unitedu i da će na ljeto prijeći na Old Trafford bez odštete. Taj transfer bi bio u najmanju ruku čudan s obzirom da United u svojim redovima ima dva vrhnska vratara. Španjolca Davida de Geu i Engleza Deana Hendersona koji bi trebao biti njegov nasljednik.

Izvor : Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

To bi uveliko šokiralo Milan koji je dao šansu Donnarummi dok je imao samo 16 godina. Konkretno, uradio je to bivši trener Siniša Mihajlović, a Donnarumma je protiv Intera upisao 200. nastup u Serie A. Primjera radi, legendarni Buffon je tek u 24. godini stigao do 200 nastupa u Italiji, a Donnarumma je to napravio s 21 godinom.

Definitivno je jedan od najtalentiranijih i najboljih golmana u Europi.

Komentari

Vaš komentar