Mendy oslobođen jedne optužbe za silovanje

Nogomet 14. ruj 20229:39 > 9:40
Podijeli:
(AP Photo/Rui Vieira, FILE)

Nogometaš Manchester Cityja Benjamin Mendy oslobođen je jedne od osam optužbi za silovanje, zbog nedostatka dokaza, objavio je sud u Chesteru.

Suoptuženi Louis Saha Matturie također je oslobođen dviju točaka optužnice za silovanje i seksualni napad. Događaji su se navodno zbili u srpnju i kolovozu prošle godine.

Francuskom braniču, kojeg je njegov matični klub suspendirao na godinu dana, sudi se od kolovoza u Cheshireu i još uvijek je optužen za sedam točaka silovanja, jedan pokušaj silovanja i jedan seksualni napad.

Saha Matturie, koja nije u rodu s bivšim nogometašem Louisom Sahom, još uvijek je optužena za šest točaka silovanja i tri za seksualni napad. Obojica od početka suđenja negiraju optužbe.

Mendy (28), koji je s Francuskom osvojio zlato na Svjetskom prvenstvu 2018., proveo je više od četiri mjeseca u istražnom zatvoru, od kolovoza prošle do početka ove godine.

Do početka suđenja bio je pod pravosudnim nadzorom. Mendy je u momčad iz Manchestera prešao 2017. godine za 52 milijuna funti (oko 61,4 milijuna eura).

Komentari

Vaš komentar