Klopp: Mogu pitati Guardiolu da ga zamijenim u Cityju

Nogomet 13. svi. 202219:02 > 19:02
Podijeli:
Action Images via Reuters/Carl Recine

U finalu FA Cupa sastaju se Liverpool i Chelsea, a strateg Redsa Jurger Klopp neće moći računati na Fabinha. Ipak, Nijemac najavljuje da će Brazilac biti spreman za finale Lige prvaka.

Fabinho se ozlijedio u dvoboju s Aston Villom, a Klopp kaže da će definitivno biti spreman za finale Lige prvaka s Real Madridom.

“Sve je u redu. Fabinho je profesionalac. Naravno da nije sretan što propušta utakmice, ali prihvatio je činjenice i započeo borbu protiv vremena. Tako je kako je“, rekao je Klopp pa nastavio:

Jasno vam je da nije dovoljno biti spreman dan prije finala, mora sve biti u redu bar nekoliko dana ranije. Radimo na tome da tako i bude i mislimo da će sve biti savršeno u redu.”

Odgovorio je zatim kako se nosi sa stresom u završnici sezone.

Pa gdje bih mogao otići u ovom trenutku kako bih imao drugačiju situaciju? Jedino što bih mogao napraviti jest pitati Pepa (Guardiolu) je li se umorio od pobjeđivanja pa da ga zamijenim u Cityju. Ali to ne bi funkcioniralo, ne želim to. Nekoliko puta imao sam priliku otići u Bayern i mogao sam osvojiti više titula, ali siguran sam da to nisam želio“, rekao je Klopp pa nastavio:

Svijet nije pun pobjednika. Svijet je pun onih koji pokušavaju biti pobjednici. A ja se trudim i nekad uspijem pobijediti s ljudima s kojima radim. I zadovoljan sam time. Nisam uvijek pozitivan, ali ako mi date povoda, naći ću razloga za optimizam. Ovaj klub je prošao kroz neke vrlo teške stvari i uvijek se vraćao i ljudi to cijene“, rekao je Klopp i poručio da bi svima u momčadi nevjerojatno puno značilo da osvoje pehar u FA Cupu.

Finale FA Cupa možete pogledati izravno na programima Sport Kluba u subotu od 17.45.