Mourinho napravio skandal nakon bolnog poraza od Lazija

Nogomet 27. ruj. 20218:29 > 8:31
Podijeli:
REUTERS/Alberto Lingria

Jose Mourinho je u prošlosti poslije bolnih poraza znao napraviti da se poraz stavlja u drugi plan.

U debitantskom rimskom derbiju Mourinho je na klupi Rome upisao poraz rezultatom 3:2 u zaista fantastičnoj utakmici. Da je portugalskom treneru teško pao poraz govore događanja i poslije utakmice kada je napravio skandal u sali za novinarske aktivnosti.

Naime, Mourinhu je zasmetao način presice kojeg je organizirao Lazio kao nominalni domaćin susreta na Olimpicu.

Želim pričati s novinarima, oni to nisu”, galamio je Mourinho prema delagatu Serie A, i tom prilikom je pokazao na novinare Raia i Sky Sporta koji su bili u sali.

Delagat je tražio da novinari napuste press salu te da svoja pitanja pošalju sms porukom i to na zahtjev Lazija što je razljutilo Mourinha. Žestoka rasprava se nastavila i u tunelu Olimpica te mix zone. Na kraju je Mourinho otišao u svlačionicu bez izjava.

 

Inače, Mourinho je dao izjavu odmah poslije utakmice za vlasnike TV prava. Kazao je da njegov klub nije zaslužio poraz te je kritizirao VAR.

“Suci u VAR sobi nisu spremni za važnost ovakve utakmice. Govorim o 2:0 za Lazio (gol Pedra iz kontre) gdje je sudac pogriješio na terenu, i VAR također.”

Dali smo sve od sebe, Laziju smo stvorili poteškoće, zaslužili smo drugi rezultat, imali smo dobru reakciju“, rekao je Mourinho