Livaković: Posljednjih dana smo se više posvetili sebi

Liga nacija 9. lip. 202221:04 > 21:05
Podijeli:
Guliver Image

Utakmicu Hrvatske i Danske sutra u Kopenhagenu najavio je vratar Vatrenih Dominik Livaković.

Usporedio je dansku reprezentaciju iz Rusije i ovu sadašnju.

“Zadnju utakmicu s Dancima odigrali smo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i od tada su puno napredovali. Kao momčad su odlični, defenzivno savršeni, a prema naprijed također imaju dobre igrače. Uz to, posljednji rezultati su im odlični i čeka nas vrlo teška utakmica”, rekao je Livaković.

“Danci igraju odlično, uostalom pobijediti Francuze na njihovom terenu je stvarno jako velik rezultat. Analizirali smo ih pojedinačno, još ćemo ih više analizirati večeras i sutra. Posljednjih dana smo se više posvetili sebi i fokusirali na odigranu utakmicu s Francuskom”, kaže Livaković, koji je rekao i ponešto o promjenama u hrvatskoj momčadi u odnosu na onu koja je u Rusiji osvojila srebro.

“Naša je momčad, u odnosu na onu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, doživjela velike promjene. Došlo je puno mladih, talentiranih igrača i to se razvija u jako dobrom smjeru. Izbornik je to jako dobro posložio i pred nama je svijetla budućnost. Još uvijek ne znamo sastav koji će istrčati u Kopenhagenu, ali Hrvatska uvijek mora ići na pobjedu, to je ono najvažnije što možemo ponuditi.”

Komentari

Vaš komentar