Kova: Dinamo može daleko, a ovakvog Petka trebamo

Podijeli:
REUTERS/Antonio Bronic

Mateo Kovačić vratio se u Maksimir, ali kao igrač Chelseaja, no vraća se u London s porazom 1:0.

“Teško je prihvatiti poraz protiv koga god igrao. Nismo bili na nivou na kojem trebamo biti, nismo dobro ušli u sezonu. Dinamo je bio borben, dobar, kao što sam i očekivao tako da smo ušli probleme. Moramo se dići. Meni je, naravno, bilo lijepo vratiti se na Maksimiru, htio sam pobijediti, ali čestitam Dinamu”, započeo je Kovačić pa nastavio:

“Znali smo da Dinamo igra na Petka i spuštanje na Oršića, da je to njihova stvar te da će je dosta koristiti. Primili smo gol rano iako smo dobro krenuli u utakmicu. Nismo zabili pa smo nakon toga dobili gol i onda je bilo dosta problema. Na nama je sad da se dignemo.”

“Dinamo je dosta dobar. Nije lako dobiti velik klub kao Chelsea. Pokazali su da mogu igrati sa svima. Prvih 20 minuta su se povukli, a kad su vidjeli da mogu i da smo mi pali, odigrali su jako dobro. Dinamo može daleko jer ima odlične igrače i nisam nimalo iznenađen.”

Osvrnuo se na povratak na Maksimir.

“Lijep osjećaj, obožavam Maksimir, tu sam došao s 12 godina, vratile su mi se neke emocije i jako mi je drago vidjeti neke ljude. Malo je bilo čudno jer su mi i moji najbliži rekli da im je drago što je Dinamo pobijedio, ali bili su i tužni zbog mene.”

Komentirao je Kovačić i Brunu Petkovića.

“Odličan je bio, svi znamo kakav je Petko kad je pravi. Zadnjih mjeseci je pravi i takvog ga trebamo u reprezentaciji. Odlično je odigrao, asistirao…”,

Za kraj je dobio pitanje o povratku u Dinamo.

“Teško je sada to reći, ali naravno da bih volio jednog dana.”

Komentari

Vaš komentar