Čačić: To nam je hendikep za uzvrat

Champions League 16. kol 202223:36 > 23:40
Podijeli:
Peter Kneffel/dpa via Guliver Images

Trener Dinama Ante Čačić nakon minimalnog 1:0 poraza kod Bodo/Glimta ističe kako je najvažnije da imaju aktivan rezultat te kako su Plavi favoriti u uzvratu.

“Domaćin zasluženo ide s 1:0 na uzvrat. Ovo je aktivan rezultat, mi smo na domaćem terenu ipak favoriti i nadam se da ćemo biti uspješni. Imamo još jednu utakmicu prije toga, osam dana do uzvrata. Moram pohvaliti domaćine, mobilni su, lopta im brzo ide i dobro su se snašli na ovom terenu”, rekao je Čačić na nastavio:

“Kad smo ih potpuno umirili, pao je gol upravo iz situacije na koju smo upozoravali, govorili smo da moramo paziti na te ubačaje s boka. To je bio šok za momčad, ali uspjeli smo se stablizirati. Drugo poluvrijeme daje nadu da ćemo to okrenuti u uzvratu.”

“Prvo poluvrijeme domaćini su bili goropadni, a u drugom je bila sasvim drugačija situacija. Dobro ćemo analizirati ovu utakmicu i biti spremni za uzvrat.”

“Rezultati im govore da su na gostovanjima skromniji. Podloga im ide u prilog, ne treba spominjati koje su ovdje zvučnije momčadi stradale i s većim rezultatom. Najvažnije je da smo ostali živi, hendikep je treći žuti karton Mišića, ali nadam se da ćemo ostati na nivou, imati pun Maksimir koji će nas pogurati da budemo pravi.”

Uoči uzvrata protiv Norvežana, Dinamo u subotu čeka derbi s Osijekom.

“Imamo četiri dana, do uzvrata opet četiri dana i to je dovoljno vremena da se momčad oporavi.”

Komentari

Vaš komentar