Bjelica: Katastrofa, sramota, preuzimam odgovornost

Konferencijska liga 28. srp 202222:48 > 22:57
Podijeli:
AP Photo/Armando Franca via Guliver Images

Osijekov trener Nenad Bjelica razumljivo je bio silno razočaran nakon debakla i ispadanja od Kizilžara u drugom pretkolu Konferencijske lige...

“Naravno da nismo očekivali ovo. Imali smo dobar rezultat iz prve utakmice. U prvom poluvremenu solidno smo izgledali, kontrolirali teren, ali taj gol nas je totalno napravio nervoznima. Nismo više bili u stanju spojiti tri dodira. Probali smo i nekim izmjenama, čak smo igrali i s trojicom napadača, no nismo došli do šanse. U napadu smo pokazali veliku nemoć. Zaslužen prolaz kazahstanske ekipe”, rekao je Bjelica u razgovoru za MaxSport.

Osijek je pokušavao, primarno u prvom poluvremenu, ali ništa nije upalilo.

“Rješenje su bili šutevi, koji su nama bili neprecizni. Pokušavali smo i po bokovima, ali nismo imali raspoloženog igrača koji bi mogao napraviti razliku na terenu. I onda nam protivnik prvi put dođe u izglednu priliku i odmah zabije gol, normalno da postaneš nervozan. Ovo je katastrofalan rezultat, sramota i preuzimam odgovornost za ovo.”

Bjelica je zaključio:

“U Kazahstanu smo solidno izgledali, mogli smo i uvjerljivije pobijediti. Najlakše je sada tražiti izgovore. Izgledali smo loše i to je jedina činjenica s kojom se moram suočiti prvo ja, a onda i svi ostali.”

Komentari

Vaš komentar