‘Danas ne mogu ni zaigrati nogomet s djecom’

Košarka 20. srp 20228:39 > 8:40
Podijeli:
Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports via Guliver image

Legendarni košarkaš Dirk Nowitzki 21 je sezonu odigrao kao igrač Dallas Mavericksa, a sada ističe kako se možda ipak trebao ranije umiroviti.

“Stalno razmišljam i mislim si kako te posljednje dvije godine u NBA ligi nisu bile vrijedne toga. Da, bilo je tu briljantnih trenutaka, ali momčadi baš i nije išlo najbolje, a i realnost je ta da sam se jedva kretao”, otkrio je Nowitzki koji je u mirovinu otišao 2019.

Čitavu NBA karijeru proveo je u dresu Dallasa kojeg je 2011. odveo do NBA naslova.

“Da sam se umirovio dvije godine ranije, siguran sam da bih se sad mogao bolje kretati. Mogao bih s vremena na vrijeme i zaigrati nogomet s djecom, a sada ne mogu ni to”, ističe Nijemac.

“Najbolje je što si mogu organizirati vrijeme. Mogu si uzeti mjesec dana odmora i posvetiti poslovima kod kuće sa suprugom. A onda mogu i nekoliko tjedana biti aktivan u svojoj ulozi savjetnika Mavsima. Sada sam svoj šef. Zato sam ljudima u Mavericksima rekao da je to uloga koju želim. Nije me zanimao posao s punim radnim vremenom. Ovako se osjećam ugodno”, otkrio je Nowitzki zašto ipak uživa u mirovini.

 

Komentari

Vaš komentar