"Mislio sam da će Jordan zabraniti posljedne epizode"

NBA 5. svi 202011:30 > 11:40
Podijeli:
Brian Bahr /Allsport

Dokumentarni film "Posljednji ples", o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima, ugledao je svjetlo dana, a film je uglavnom oduševio sportsku javnost.

Do sada je prikazano šest epizoda te je otkriveno puno stvari koje se nisu znale o Jordanu i njegovim suigračima iz legendarne generacije Bullsa.

Napokon je došao red i na Tonija Kukoča čija uloga je puno veća u filmu u posljednja dva izdana nastavka.

Međutim, redatelj ovog dokumentarca Jason Hehir izjavio je da ono najbolje tek slijedi, te da ni on sam ne može vjerovati da je Jordan dao odobrenje da se one uopće prikažu.

Između ostalog u sedmoj epizodi će Jordan biti prikazan u nešto drugačijem izdanju. Bit će prikazan snimak kada je na treningu udario suigrača Stevea Kerra te kako se ponašao kao diktator na treninzima.

“Ove iduće epizode će vas baš iznenaditi. Moguće je da je Jordan preskočio sedmu epizodu jer ne mogu vjerovati da je nije povukao. Dobili smo dosta snimki od NBA lige na kojima se vidi kako je bilo igrati s Michaelom, a kako protiv njega”, izjavio je Hehir i dodao.

“Ne znam da li biste voljeli biti s njim na treningu zbog stvari koje je radio. Bilo je zabavno to gledati, ali biti dio toga je zaista bilo teško. Tražio je da treninzi budu jači i teži od bilo koje utakmice. To je bilo naporno i iscrpljujuće više nego što netko može zamisliti. Zaista sam šokiran da je ESPN dopustio da zadržimo vokabular iz tih snimki i da je Michael dao odobrenje za prikazivanjem te epizode”.