Legendarni boksač i LeBron James postaju vlasnici NBA kluba?

Košarka 15. lip. 202211:14 > 11:42
Podijeli:
Guliver Images

Floyd Mayweather u ozbiljnim je pregovorima da postane vlasnikom jednog NBA kluba.

O kojem se klubu radi nije poznato, međutim jedan od najbogatijih sportaša u povijesti, kako sam kaže, u ozbiljnim je pregovorima da postane suvlasnikom jednog kluba u najboljoj ligi na svijetu.

Moji ljudi su u pregovorima proteklih šest mjeseci, želim postati suvlasnikom NBA kluba, a kasnije tko zna,” kazao je 45-godišnji bivši boksač koji je karijeru zaključio sa savršenih 49-0.

Informacija koja NBA krugovima prolazi već neko vrijeme tiče se moguće ekspanzije u ‘grad kocke’ Las Vegas. Nedavno je LeBron James govorio kako želi biti vlasnikom NBA momčadi i to u najvećem gradu savezne države Nevade. Mayweather se, dugoročno, također nalazi u tim razgovorima pogotovo što je poznato kako legendarni boksač već ima mnoštvo poslovnih objekata u Las Vegasu.

Ipak, kad je riječ o NBA ekspanziji, za sada to nije nešto o čemu se ozbiljno razgovara u vrhu lige, međutim očekuje se kako bi se to ipak moglo dogoditi u idućih pet do deset godina. No, ako će se to dogoditi NBA neće tražiti jednu već dvije nove momčadi, a pored Las Vegasa sve se ozbiljnije spominje povratak momčadi u Seattle koji je ista napustila 2008. godina kada je novi vlasnik tadašnjih SuperSonicsa, Clay Bennett, momčad preselio u Oklahoma City.

U smjeru povratka košarke u Seattle, dogodio se nastanak NHL momčadi Seattle Kraken koja je formirana lani, a nedavno je završila svoju prvu sezonu. To je prvi korak u dodatnom širenju sportskog pejzaža u gradu, a NBA momčad Seattlea sljedeća je na redu.

Komentari

Vaš komentar