Moto GP spektakl, tri dana samo na Sportklubu!

Automoto 1. tra. 202116:09 > 16:32
Podijeli:
Moto GP
Izvor: Moto GP

Sjajan sportski vikend je pred nama na kanalima Sport Kluba, a svi zaljubljenici u motore i tu vrstu spota mogu uživati u nastavku Moto GP sezone. Utrke se mogu pratiti na TotalTV-u, MaxTV-u i Optima TV-u.

Tjedan danakon strata sezone, najbrži motociklisti današnjice vraćaju se na mjesto “zločina”. Stazu Losail gdje će se ovog vikenda održati Velika nagrada Dohe.

Naš komentator Darin Janković najavljuje nova uzbuđenja:
Možemo očekivati još jedan pustinjski spektakl. Nakon brojnih testiranja i utrke prošli tjedan staza Losail više nije nikakva nepoznanica vozačima. Znaju točno što napraviti da bi bili brzi u ovim vrlo specifičnim uvjetima. Puno toga za dokazati imati će prije svega Jack Miller koji je zakazao u prošlonedjeljoj utrci, ali i Franco Morbidelli te Alex Rins koji su postigli rezultate ispod očekivanje.”

Komentatori Moto GP-a
Izvor : Komentatori Moto GP-a Darin Janković i Tomislav Bešenić

Sukomentator Tomislav Bešenić tvrdi:
Možda će najzanimljivije biti vidjeti može li Maverick Vinales odvoziti dva vikenda zaredom tako savršenu utrku. Naime, on je poznat kao vozač koji treba perfektne uvjete kako bi pobijedio, a prošlog ih je vikenda imao. Teško je vjerovati da će i ovoga biti tako, stoga očekujem jak pritisak na Španjolca, posebice od Millera, Quartarara i Mira.”

Tri dana Moto GP-a Kataru ekskluzivno prenosimo na SK, a dan utrka je 4. travnja. Moto 3 počinje u 15 sati, Moto 2 u 17.20, a Moto GP od 19 sati i to sve na Sportklubu 3 na TotalTV-u, MaxTV-u i Optima TV-u.