McLaren donosi paket poboljšanja za VN Mađarske

Automoto 21. srp. 202122:26 > 22:27
Podijeli:
(Photo: Aloisio Mauricio Fotoarena)

Trećeplasirana momčad prvenstva McLaren priprema paket poboljšanja za iduću utrku u Mađarskoj koja bi im trebala pomoći da zadrže priključak u borbi sa sve bržim Ferrarijem.

McLaren je ove godine u najboljoj formi od 2012. s tri postolja na prvih deset utrka koje je ostvario Norris i koji drži iznenađujuće treće mjesto u poretku vozača dok momčad drži treće mjesto u poretku konstruktora, donosi MaxF1.net.

Ferrari je također značajno jači nego prošle godine kada su završili šesti u poretku konstruktora te su se oni i McLaren izdvojili u borbi za treće mjesto.

Talijanska momčad na Silverstoneu je imala najjači vikend sezone u kojem je Leclerc skoro pobijedio, ali McLaren je također ostvario dobar rezultat s četvrtim i petim mjestom i izgubio samo četiri boda u odnosu na Ferrari.

Uoči spore staze Hungaroring, koja bi po svemu viđenom ove sezone trebala odgovarati Ferrariju, McLaren je pripremio paket poboljšanja koja bi trebala dodatno ubrzati njihov MCL35M.

Donosimo neka poboljšanja u Mađarsku za naš bolid kako bismo se održali u ovoj borbi,” rekao je šef momčadi Andreas Seidl.

Sjajno je što smo treći u poretku konstruktora i što nakon deset utrka imamo 163 boda [u odnosu na 106 prošle godine] što je veliki korak naprijed za nas u odnosu na prošlu godinu.

Zato sam jako sretan zbog toga.

Također, nisam iznenađen koracima koje je Ferrari napravio u jednoj sezoni jer su jaka momčad s dva jaka vozača.

Imaju i sve resurse koje trebaju kako bi reagirali na probleme. Imaju momčad s iskustvom za reagirati na probleme tako da to nije iznenađenje.

Bit će to jako teška borba do kraja sezone.

Komentari

Vaš komentar