Gojo: Poludio bih da sam morao doma bez pobjede

Davis Cup 17. ruj 202219:15
Podijeli:
REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Nakon 6:1, 3:6, 6:3 pobjede protiv Sebastiana Baeza kojom je osgurao Hrvatskoj vodstvo od 1-0 u Davis Cup susretu protiv Argentine Borna Gojo naglasio je kako je u ovom susretu imao dodatni motiv jer je izgubio prva dva susreta u tjednu.

“Napokon da sam i ja dobio meč u Bologni i donio bod Hrvatskoj. Poludio bih da sam morao otići doma bez pobjede. Nadam se da možemo dobiti Argentinu 3-0 što bi nas dosta približilo prolazu. Nakon što sam izvukao 0-40 u prvom gemu trećeg seta dignuo sam se mentalno. Poseban je osjećaj igrati za reprezentaciju, zato sam i počeo igrati tenis”, kazao je Gojo.

U drugom susretu igraju Borna Ćorić za Hrvatsku i Francisco Cerundolo za Argentinu, dok su za igru parova prijavljeni Nikola Mektić i Mate Pavić za Hrvatsku, odnosno Maximo Gonzalez i Horacio Zeballos za Argentinu.

Ako Hrvatska svlada Argentinu s 3-0, stigla bi nadomak drugog mjesta u skupini koje vodi na završnicu krajem studenoga u Malagi. Tada bi ju izbacila samo 3-0 pobjeda Švedske protiv Italije u nedjelju.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima

Komentari

Vaš komentar