Zverev: ‘Ispričavam se svima, previše sam ostavio na terenu’

ATP 23. velj 202215:46
Podijeli:
AP Photo/Thibault Camus via Guliver

Alexander Zverev više neće igrati na ovogodišnjem turniru u Acapulcu nakon nevjerojatnog ispada usmjerenog protiv glavnog suca dvoboja parova u kojem je Nijemac poražen uz svog partnera Marcela Mela.

Zverev i Melo poraženi su od finsko-britanske kombinacije Heliovaara/Glasspool (6:2, 4:6, 10:6), međutim nitko nije previše razmišljao o samom meču nakon nestvarnog ispada njemačkog tenisača.

Zverev je naime čitavo vrijeme prigovarao sucu Alessandru Germaniju, a nakon završetka meča Zverev je u potpunosi izgubio živce žestoko udarajući po stolici talijanskog suca.

Dan kasnije stigla je reakcija njemačkog tenisača na društvenim mrežama.

“Teško je opisati riječima koliko žalim zbog svog ponašanja tijekom i nakon jučerašnjeg meča parova”, napisao je Zverev.

“Privatno sam se ispričao glavnom sucu jer je moj ispad prema njemu bio pogrešan i neprihvatljiv, a razočaran sam samo u sebe.

“To se jednostavno nije smjelo dogoditi i nema opravdanja. Također bih se želio ispričati svojim navijačima, turniru i sportu koji volim.

“Kao što znate, sve ostavljam na terenu. Jučer sam ostavio previše.

“U nadolazećim danima ću razmisliti – o svojim postupcima i kako mogu osigurati da se to više neće ponoviti. Žao mi je što sam te iznevjerio.”

Komentari

Vaš komentar