Karačić: 'To je nešto što smo mi trenirali…'

Rukomet 24. sij. 202021:22 > 21:29
Podijeli:
HRS

Lavovska borba protiv Norveške nakon 80 minuta, finale je tu, a jedan od najboljih pojedinaca na terenu bio je Igor Karačić

Kauboji su u nevjerojatnom dvoboju slavili protiv Norveške, tek nakon 80 minuta smo dobili pobjednika, i sreća to smo na kraju bili mi. Teško bi se pripremili sutra da smo eventualno izgubili, jer naši igrači su se toliko potrošili.

Još jedan heroj nakon dvoboja bio je Igor Karačić, koji je lavovski odigrao, pogotovo ako se zna da je u susretu protiv Španjolske ozlijedio koljeno.

‘Bio sam jako istrošen, ubio sam se protiv Španjolske. Iskreno, ne znam kako smo mi ovo danas izdržali, ali imat ću snage za finale, uvjeren sam. Ova zadnja lopta Musi je nešto što smo trenirali, u glavnom trenutku kad se lopta odbila nama, pogledao sam na semafor, bilo je devet sekundi’ – rekao je naš srednji vanjski pa otkrio što se zbivalo na terenu.

‘Pogledao sam naprijed, vidio sam dva ili tri norveška igrača i odlučio dati Musi. Čuo sam Duvnjaka iza leđa kako viče ‘Kara, Kara’, ali odlučio sam se za Musu i, hvala dragom Bogu, vratilo se golom’ – zaključio je Karačić.