VIDEO Vaha poludio na novinare: Nervirate me s tim pitanjima

Podijeli:
Gwendoline Le Goff/Panoramic

Vahid Halilhodžić odveo je Maroko u drug fazu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a novinarska pitanja nakon uvjerljive pobjede prilično su ga iznervirala.

Pobjedom nad Gvinejom od 4:1 Maroko je završio posao u grupi dva kola prije kraja uz stopostotan učinak.

Statistika koju ima Vaha na klupi Maroka je sjajna. Od 18 utakmica dobio je 12, a u posljednjih sedam susreta je upisao pobjedu.

U službenim utakmicama još uvijek nije poražen. Jedini poraz doživio je od Gabona (3:2) u pripremnom dvoboju, a njegova momčad je sačuvala mrežu u čak 11 utakmica. Također, Maroko je jako efikasan u napadu i postigao je 35 pogodaka u 18 susreta.

Ipak, usprkos svemu pritisak na Halilhodžića u Maroku je nevjerovatan, a dokaz tome je i press konferencija nakon meča protiv Gvineje.

Novinari su ga pitali da li žali zbog taktičkih promjena koje je napravio u ovom susretu, a Vaha je imao spreman odgovor.

“Zašto bih žalio? Pa, dobili smo 4:1. Ne shvaćam zašto me to pitate. Pobijedili smo odličnu ekipu sa 4:1, igrali smo odlično. Ovo nam je treća utakmica u sedam dana i mnogi momci su umorni i usprkos promjenama smo pobijedili”, rekao je Halilhodžić, a onda dodao:

“Ne znam što očekujete od ekipe. Nervirate me sa takvim pitanjima. Nevjerojatno!”

Komentari

Vaš komentar