Ten Hag želi red: Vragovima je uveo zabrane i kazne

Nogomet 21. srp 202211:17 > 11:17
Podijeli:
Vachira Vachira via Guliver Images

Novi menadžer Manchester Uniteda Nizozemac Erik ten Hag polako uvodi red u svlačionicu "Crvenih vragova", prenose britanski mediji.

Nakon blažeg pristupa njegovih prethodnika Ole Gunnara Solskjaera i Ralfa Rangnicka, Nizozemac čvrstom rukom želi uvesti red na Old Trafford.

Tako je igračima zabranio alkohol tijekom tjedna, igrači će imati redovita vaganja i bit će kažnjeni ako nisu u formi, a upozorio ih je i na posljedice curenja vijesti iz svlačionice.

Rečeno im je da se oslobode svojih osobnih kuhara i jedu hranu koju je osigurao klub.

“Mislim da nam je to neko vrijeme nedostajalo. Za mene disciplina nije samo način na koji igraš na terenu, pozicija koju imaš, što moraš raditi, to je i izvan terena. Nemojte kasniti na sastanke, nemojte kasniti na obroke,” kazao je portugalski veznjak Bruno Fernandes za Daily Mail.

“Njegove ideje su jasne, pravila su jasna, samo se toga moramo pridržavati. Mislim da je to jako važno jer ako svi stignu na vrijeme, a netko kasni, treba ga kazniti,” dodao je.

ManU je na azijskoj pripremnoj turneji do sada odigrao tri utakmice upisavši tri pobjede. Pobijedili su Liverpool sa 4-0, Melbpourne Victory sa 4-1, te Crystal Palace sa 3-1.

Komentari

Vaš komentar