Sin potpisao za Rijeku, otac postao šef škole

Hrvatska 14. srp 202216:55 > 16:57
Podijeli:
HNK Rijeka

Novi voditelj Škole nogometa HNK Rijeka je iskusni stručnjak Luka Pavlović koji je na tom mjestu naslijedio Fausta Budicina koji je preuzeo ulogu trenera u prvoj momčadi...

Pavlović (59) iza sebe ima bogatu trenersku karijeru s velikim iskustvom kojega je stekao u NK Zagreb, mlađim uzrasnim kategorijama hrvatske reprezentacije, te inozemstvu gdje je radio u moldavskom Šerifu te Rusiji.

“Moram reći da je postojao kontakt s Rijekom još dok je sportski direktor bio Ivan Mance. Tad se stvari nisu posložile,  sad sam zadovoljan i sretan što sam ovdje i što sam počeo raditi kao voditelj škole što je velika odgovornost . Dobio sam informaciju da sam prvi voditelj škole koji nije iz Rijeke što je za mene veliko priznanje”, rekao je Luka Pavlović, čiji je sin Mateo Pavlović ranije ovog ljeta također došao u klub s Rujevice.

“Veselim se jako novom izazovu i što je veći izazov, imam veći motiv. Imamo puno posla, ali vidio sam puno mladih trenera koji žele raditi i veselim se kad ljudi žele raditi i napredovati, te vjeurjem da ćemo napraviti još bolji posao”, rekao je Pavlović.

Komentari

Vaš komentar