Zašto Premier liga odgađa glasanje o nastavku sezone?

Premier League 4. svi 202021:37 > 21:39
Podijeli:
Catherine Ivill/Getty Images

Iako je bilo najavljeno da će Premier liga u petak održati sastanak s predstavnicima klubova na kojemu će se glasati o projektu "Restart", prema najnovijim vijestima s Otoka, sastanak će biti odgođen za nekoliko dana.

Prethodnih dana bilo je najavljeno da će predstavnici lige i klubova u petak glasati o projektu “Restart” koji podrazumijeva nastavak natjecanja 8. lipnja. Izgeda da će taj sastanak biti odgođen za nekoliko dana.

Premier liga svoj je sastanak vezala za sastanak premijera Borisa Johnsona s predstavnicima struke i trebao je u četvrtak donijeti i objaviti odluku o ublažavanju mjera.

Kako je taj sastanak pomaknut na nedjelju, britanski mediji javljaju da će i Premier liga svoje glasanje odgoditi bar do ponedjeljka.

Premierligaši će glasati i o eventualnom usvajanju promjene u broju zamjena kao i o prijedlogu da se igra na neutralnim terenima. Tom prijedlogu protivi se šest klubova. Ukoliko ostane na tom broju, prijedlog će imati dovoljan broj glasova, jer da bi bio usvojen potrebno je najmanje 14 glasova “za”.