Baka zbog novih izazova u karijeri napustio Zrinjski

Nogomet ostalo 7. lip. 201914:04 > 14:10
Podijeli:
Izvor: HŠK Zrinjski

Proslavljeni nogometaš i trener Blaž Slišković više neće voditi mostarskog premijerligaša Hrvatski sportski klub Zrinjski, a odluka o tome donesena je sporazumno.

Kako su objavili na službenoj Facebook stranici, Slišković u sljedećoj sezoni neće biti šef stručnog stožera HŠK Zrinjski.

– Nakon nekoliko razgovora koji su vođeni po završetku prethodne sezone, donesen je zajednički zaključak da ugovor neće biti produljen s obzirom na realnu mogućnost, ali i otvorenu želju dosadašnjeg glavnog trenera da karijeru nastavi u inozemstvu – navodi se u objavi.

Pojašnjava se kako je klub u razdoblju do pronalaženja novog angažmana angažirati Blaža Sliškovića kao savjetnika Uprave za sportska pitanja, što je on i prihvatio.

U objavi na Facebooku HŠK Zrinjski se zahvalio Sliškoviću što je dao veliki doprinos uspjesima mostarskih Plemića u posljednje tri sezone.  HŠK Zrinjski je u ovoj sezoni izgubio naslov prvaka BiH, te je završio na drugoj poziciji, a prethodno je tri godine zaredom bio prvak zemlje.

Slišković je proslavljeni bosanskohercegovački i hrvatski nogometaš koji je nastupao u momčadima Veleža, Hajduka, Olympique iz Marseillea, Pescare, ali i mostarskom Zrinjskom. Kao trener vodio je momčad Hajduka, bio izbornik BiH, te trener HŠK Zrinjskog.