Zekić: Ljut sam kao pas, ne da mi se više

Hrvatska 14. svi. 202222:40 > 22:45
Podijeli:
Guliver Images

Slaven Belupo je remizirao s Rijekom 2:2, a oba gola za koprivničku momčad je zabio Ivan Krstanović.

Utakmica je bila rezultatski nebitna, ali trener Belupa Zoran Zekić bio je ljut na svoju momčad što ju mora vaditi Ivan Krstanović koji ima 39 godina.

“Mogu čestitati dečkima na borbi i htijenju, ali ne svima. Nije pametno ovo što ću sada reći, ali meni je poražavajuće da ljudi s 35 godina pokazuju veću energiju, želju i volju nego klinci koji su dobili šansu, a uopće ne znaju što ih u životu čeka. Zaista to ne razumijem, a svaki dan imam pozive od mama, tata, menadžera, njihovi su svi najbolji. Ljut sam kao pas, baš sam ljut”, rekao je Zekić pa dodao:

“Jedan jedini problem danas nam je Rijeka radila, a to su ubačaji poslije prekida ili iz igre. Pričamo o tome, radimo na tome i na kraju ne pokažemo karakter do kraja. Ne zanima me to što Belupo ima novaca toliko i toliko, a Rijeka budžet takav ili onakav, ja svakog hoću pobijediti. I kome to nije jasno, stvarno ne znam. Istrošio sam se ovdje ko Isus dragi i ne da mi se više boriti s takvim stvarima. Nek se bore njihovi mame, tate i menadžeri, neka idu što dalje odavde. S takvim karakterom i pristupom to je sramotno. Pa ne mogu ja raditi zamjenu i onda se crveniti kakvu sam zamjenu napravio.”

Komentari

Vaš komentar