Gorica dovela talentiranog veznjaka Dinama

Hrvatska 21. lip. 202214:19 > 14:22
Podijeli:
HNK Gorica

Gorica je potpisala novo pojačanje - u pitanju je talentirani veznjak Edin Julardžija (21) koji je prošao omladinski pogon Dinama.

Julardžija je potpisao ugovor s Goricom na četiri godine, do ljeta 2026. godine.

“Iznimno sam sretan zbog dolaska u Goricu, u ekipu koja ima pobjednički mentalitet i koja ostvaruje vrlo dobre rezultate posljednjih sezona. Očekujem uspješnu sezonu, kako za sebe tako i za cijelu ekipu“, rekao je Julardžija pa nastavio:

U Dinamu sam prošao sve mlađe selekcije, debitirao za prvu ekipu, međutim nisam upisao značajniju minutažu pa sam priliku tražio na posudbama. Svidjela mi se ponuda koju sam dobio od Gorice i vjerujem da je Gorica najbolja opcija za moj daljnji napredak. Najbitnije mi je igrati, želim se dokazivati na terenu, a volio bih da sezonu koja je pred nama završimo u gornjem domu tablice, na mjestu koje vodu u Europu.”

Edin Julardžija je nogometnu karijeru započeo u Dinamu s kojim je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor u travnju 2020. godine. Priliku u Dinamu nije dočekao – najprije je bio na posudbi u Slaven Belupu, a zatim u Šibeniku gdje je upisao 10 HNL nastupa.