Inter i Bayern odgodili pitanje Perišićeve budućnosti

Bundesliga 16. svi 20208:32 > 8:37
Podijeli:
Sebastian Widmann/Getty Images

Hrvatski reprezentativac našao se u centru pažnje. Inter ga je otpisao, Bayern ga želi otkupiti, ali ne pod istim uvjetima

Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić snašao se u minhenskom Bayernu, ali dolaskom pandemije koronavirusa, situacija je malo nerazjašnjena. Naime, Inter ga ne želi, odnosno nije na listi trenera Antonia Contea, dok s druge strane Bayern ga želi zadržati, ali ne pod istim uvjetima.

Klub iz Munchena trebao je jučer javiti klubu iz Milana hoće li otkupiti njegov ugovor, ali klubovi su se dogovorili da odgode to, obzirom na pandemiju.

Talijanska Gazzetta piše da ga Bayern želi otkupiti od Intera, ali ne za dogovorenih 20 milijuna, nego da traži popust. Argumenti za taj zahtjev su to što je Perišić napunio 31 godinu, a u svom klubu je suvišan pa Inter za njega ne može tražiti onoliko koliko ga je platio prije pet godina kada je došao iz Wolfsburga u naponu snage.

Isti izvor naveo je i da je talijanski klub odbio sniziti njegovu cijenu za bavarskog giganta, pa bi to značilo da nemaju pravo prvokupa, nego se hrvatski nogometaš ni kriv ni dužan našao na tržištu.

Perišić je u 22 nastupa za Bavarce postigao pet pogodaka, a osam puta je asistirao.