"Jordan je bio poput Rađe, Filipovića, Dražena…."

Košarka ostalo 28. svi. 20209:06 > 9:08
Podijeli:
Izvor: Maddie Meyer, Getty Images Sport

Dino Rađa oduševljen je popularnim dokumentarnim filmom koji opisuje posljednju sezonu slavnih Chicago Bullsa s kraja devedesetih godina.

Dino Rađa, u razgovoru za Index, oduševljeno je govorio o super popularnom dokumentarnom filmu The Last Dance. 

Čekao sam da cijela priča završi pa da u miru sve mogu pogledati u komadu, ali kako se film bližio kraju pokušao sam odugovlačiti pa da iskustvo potraje. Film je zaista fantastičan,” kaže Rađa.

Legendarni hrvatski centar i od prije dvije godine član košarkaške Kuće Slavnih, opisao jest kako je to živjeti košarku na Jordanov način. 

Ljudi će misliti da sam prepotentan što se stavljam u istu rečenicu s Jordanom, ali ne govorim o kvaliteti već načinu poimanja košarke. Supruga, s kojom sam gledao film, zadivljeno je pričala o Jordanu, a čak mi je spomenula kako sam znao i ja tako govoriti dok sam igrao. S Jordanovim mentalnim sklopom povezao bih nekolicinu sportaša, Dražena, Mirka Filipovića, pa i sebe.”

Posljednji ples sadrži deset epizoda, a po gledanosti je srušio sve rekorde kad je riječ o sličnom sadržaju postavši najgledaniji dokumentarni film u povijesti ESPN-a.