Hezonja: Kada Bojan tako nešto kaže, ja sam polaskan

Košarka 15. lip. 202214:20 > 14:22
Podijeli:
Guliver Images

U Zagrebu se okupila hrvatska košarkaška reprezentacija uoči utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Slovenije i Finske.

Izbornik Damir Mulaomerović okupio je 17 igrača, a pred novinare je izašao Mario Hezonja.

“Mula je tu, napokon. Znamo se dugo godina. Htio sam se pripremiti što bolje i fizički i mentalno. Zahtjevno je spremiti se za ovako malo vremena no takve prilike grade velike stvari. Vjerujem da ćemo se spremiti i početi graditi jednu lijepu priču”, započeo je Hezonja, prenosi Večernji.hr.

Bojan Bogdanović najavio je da će štafetnu palicu polako predati njemu i Ivici Zubcu.

“Kada Bojan tako nešto kaže, ja sam polaskan jer čovjek je doktor ovog sporta. Što se tiče štafete to vam ide ovako, ja je dam Dariju, on je proslijedi Bojanu, a on opet meni… No, spreman sam preuzeti odgovornost, pogotovo za ove kvalifikacije. Moje vrijeme tek dolazi i ja ću preuzeti štafetu kada to bude potrebno no tu su Bojan i Zubac ispred svih nas kada srce ove reprezentacije, Dario Šarić, nije s nama.”

Iza Hezonje je sjajna sezona u Unicsu gdje ga je vodio Velimir Perasović.

“Radio sam ja i dok mi nisu dali da igram, dok je bilo teško. Nikad me to nije poljuljalo, nikad nisam odustao. Zapravo, te godine i ta ljeta, u kojima sam radio na sebi, pomogle su mi u razvoju. Mislim da sam tada postajao bolji a sve je na vidjelo izašlo ovu sezonu a sve zahvale za to idu moj treneru Perasoviću i njegovu pomoćniku Karakašu koji su mi bili kao roditelji. Pružili su mi priliku i sve je došlo prirodno.”

Osvrnuo se hrvatski košarkaš i na to da se njegove izjave često krivo intepretiraju.

“Mene na internetu često krivo intepretiraju, a napisali su da sam ja rekao da me u NBA ligi nisu poštivali. To je glupost. Pitanje je bilo kako se osjećam u Europi i što mislim o glasinama vezanim uz zanimanje nekih NBA klubova za mene. Kada sam to govorio zanimale su me samo moje izvedbe u Unicsu i da ne želim preskakati skaline dok ne ispunim svoje ciljeve u Europi.”

Komentari

Vaš komentar