Jedino logično rješenje…

Blog 28. sij 202114:48 > 14:52 0 komentara
Jozo Čabraja/kolektiffimages

Hrvatski rukometni savez iznenađujuće brzo pronašao je nasljednika Line Červara, a riječ je o njegovom dosadašnjem pomoćniku i trener našičkog Nexea Hrvoju Horvatu.

U konkurenciji Ivana Balića i Slavka Goluže uz tek jedan glas protiv i jedan suzdržan, Horvat je izabran za novog izbornika.

Nema sumnje da bi navijački puk vrlo vjerojatno radije na klupi vidio Balića, no postavljanje Horvata na klupu u ovom trenutku jedina je logična odluka koju je HRS mogao donijeti.

Za 40-ak dana Hrvatsku čekaju kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju. Turnir u Parizu na kojem nas čekaju Francuska, Portugal i Tunis, a kojeg će samo dvije najbolje momčadi otputovati u Japan.

Nakon debakla u Egiptu Hrvatska će tražiti iskupljenje, a novi izbornik jasno je neće baš imati puno vremena za uigravanje bogzna kakvih akcija.

Horvat itekako dobro poznaje igrače, pa bio je pomoćnik Červara na posljednja tri od četiri velika natjecanja na kojima je bila Hrvatska. Da zna posao, pokazao je u Nexeu.

Nekako nismo dojma da je ovo ishitreno rješenje, već rješenje koje bi hrvatskim navijačima moglo vratiti osmijeh na prvenstvima koja nas čekaju u budućnosti.

Sretno, Cveba…

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!