Crveni kut: Dan kada mi je Real prisjeo

Blog 28. svi 202210:05 > 10:08 1 komentar
Guliver Images

Došao je i taj dan, dan koji čekam još tamo od 26. svibnja 2018.

“Sada je došlo vrijeme da se riješe neki stari računi”, poručio je Mohamed Salah odmah nakon što se saznalo da će Liverpool u finalu na Stade de Franceu igrati protiv Real Madrida.

Nije Egipćanin zaboravio taj 26. svibanj 2018. i Milorada Mažića kojem Ramosova poluga na njegovoj ruci nije bila ni za žuti karton. Salah finale nije mogao nastaviti, a bez njega uz greške Lorisa Kariusa Kraljevi su stigli do naslova.

Simpatizirao sam do tog dana Real, moram priznati, no od tog dana, naprosto od Ramosa ne postoji mi omraženija osoba, a Kraljevi su mi daleko od simpatične momčadi.

SofaScore

Oni koji su sa mnom gledati tu utakmicu 2018. nisu zaboravili ni moje suze tog dana, pa je jasno koliko željno iščekujem tu ‘osvetu’.

Liverpool igra sjajnu sezonu, dva trofeja su u riznici, sanjali smo kao navijači quarduple, no u prvenstvu je nažalost opet Manchester City bio bolji za taj prokleti jedan bod.

Bilo je problema s ozljedama u završnici sezone, van stroja bili su i Salah, Virgil van Dijk, Thiago Alcantara, Fabinho… Sve bitne karike Kloppovog stroja.

No, svi oni su u konkurenciji za taj posljednji čin u Parizu, čin u kojem Jordan Henderson može postati besmrtan. Naime, nijedan Englez nije tri puta podizao trofej kao kapetan momčadi.

Nadam se samo da će Henderson zaigrati na desnoj strani veznog reda, jer smatram da je to ključ za novu promjenu na ‘The Walk of Champions’ Redsa i da će doći ta toliko očekivana sedmica.

Svima je već dosta tog dosadnog Reala, a tek njihovih umišljenih navijača.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare