Cherchesov: Teško sa Španjolskom, ali pokušat ćemo

Vijesti 1. srp 201811:31 > 11:31
Getty Images/Matthias Hangst

Izbornik ruske reprezentacije Stanislav Cherchesov primjetio je da reprezentacija Španjolske igra drugačije otkako je promijenila izbornika, te smatra da njegovom sastavu neće biti nimalo lako u susretu osmine finala Svjetskog prvenstva.

Zbornaja će se u nedjelju boriti za četvrtfinale. Ono što raduje Ruse je činjenica da Španjolska nikada nije pobijedila domaćina prvenstva.

“Znamo kako Španjolska igra. Teško je nositi se s njima, ali pokušat ćemo. Igrali smo protiv momčadi Julena Lopeteguija, međutim primjetno je da je bilo promjena pod Fernandom Hierrom. Ne bih zalazio u detalje, ali momčad igra drugačije”, kazao je trener Stanislav Cherchesov.

Rusi su u grupnoj fazi zabilježili dvije pobjede i poraz, dok Španjolci imaju dva remija i pobjedu.

“Trebamo biti strpljivi i tražiti prilike. Moramo iskoristiti svaku priliku. Nemamo luksuz da bilo koji igrač bude na nižoj razini od maksimalne. Trebamo ići na sve ili ništa. Španjolska kontrolira posjed, konstantno se dodaju i mijenjaju pozicije. Morat ćemo razbiti to. Taktički trebamo biti perfektni”, dodao je heroj ruske reprezentacije Artem Dzyuba.

Susret na Lužnjikuju počinje u 16 sati.