Karačić: 'Igrat ću i s jednom nogom ako treba!'

Rukomet 23. sij. 202010:18 > 10:26
Podijeli:
(Photo by Jörg Schüler/Getty Images)

Činilo se u jučerašnjem susretu protiv Španjolske kako Igor Karačić možda neće zaigrati protiv Norveške u polufinalu. No, sve su sumnje kasnije otklonjene jednim videom

Jučerašnji susret protiv Španjolske sve nas je nakratko ostavio u nevjerici jer je naš igrač Igor Karačić imao sudar sa španjolskim igračem Alexom Dušebajevom. Nije izgledalo dobro, Karačić je izašao iz igre, bilo je samo pitanje je li koljeno dobro.

https://www.instagram.com/p/B7o48ARp4-J/

Jučer je zabio 10 pogodaka u remiju protiv Španjolaca, a izbornik Lino Červar zna koliko mu je takav igrač bitan za sutrašnji okršaj sa Norvežanima. No, naš fizioterapeut Damir Kajba je očito odradio dobar posao i vrlo je izgledno da ćemo Igora sutra od 18 sati gledani na terenu.

‘Evo, za sve one koji na Instagramu postavljaju glupa pitanja, ja sad postavljam pitanje Karačiću. Kara, postoji li mogućnost da ne igrač polufinale za Hrvatsku na Europskom prvenstvu?’ – pitao je Kajba našeg Karačića.

‘Apsolutno ne postoji. I s jednom nogom ću igrati, ako treba. Ne brinite, sve je ok’ – podigao je palac naš srednji vanjski i tako najavio da će sutra biti od velike važnosti.