Rijeka se pojačala iz Dinama! Potpisan ugovor na tri godine

Hrvatska 22. sij. 202110:45 > 11:37
Podijeli:
Izvor: Foto: NK Rijeka

Roko Jurišić novi je igrač Rijeke. Ovaj lijevi bek na Rujevicu je stigao iz Dinama i potpisao ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja suradnje na još dvije godine.

“Zadovoljan sam što sam došao, Rijeka je velik klub i to je dobro za moj razvoj. Rijeka mi je pružila priliku i to je najbolja motivacija da dam maksimum na treningu i utakmicama” rekao je Jurišić pa nastavio.

“Ne očekujem da ću odmah zaigrati, moram se dokazati i izboriti povjerenje trenera. Moram se priviknuti i radom izboriti svoje mjesto u momčadi”

“Kako su moji roditelji dosta putovali, ja sam uz dvojicu braće živio kod bake na Hvaru. Dosta smo vremena provodili na otvorenom i tako sam počeo igrati nogomet, tako da na tome moram zahvaliti baki. Krenuo sam igrati u NK Jadran, zatim sam nastavio u Samoboru, te sam šest godina proveo u NK Zagreb.”

“Kad sam stigao u NK Zagreb trener Dino Julardžija premjestio me je na poziciju lijevog beka, tu sam se dobro snašao i na tome sam mu zahvalan. Nakon toga sam 2015. godine u kadetskom uzrastu otišao u Dinamo. Najbolje se osjećam na poziciji lijevog beka, a tu poziciju igra i moj najdraži igrač Brazilac Marcelo.”

Komentari

Vaš komentar