Krznar: Utakmica jednog paradoksa

Europa 8. tra. 202123:30 > 23:31
Podijeli:
Izvor: REUTERS/Antonio Bronic

Gol Gerarda Morena iz penala bio je dovoljan Villarrealu za pobjedu 1:0 protiv Dinama na Maksimiru u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige.

Trener Dinama Damir Krznar priznao je kako njegova momčad danas nije bila prava.

“Moram reći da je ovo bila utakmica jednog paradoksa. U prvom poluvremenu smo dominirali, ali primili gol. U nastavku je Villarreal bio bolji. Nismo viši bili pravi i moramo biti sretni što je završilo 0:1. Aktivan je rezultat i šansa postoji”, rekao je Krznar pa dodao:

“Ovih 0:1 je rezultat koji možemo stići. U igri smo. Zadnjih deset minuta možemo biti zadovoljni što je rezultat samo 0:1. Ovo je aktivan rezultat. Mislim da šansa postoji. Recept je prvo poluvrijeme.”

“Pali smo zbog želje igrača da dođu do nečega, a u toj želji su se radile stvari koje nismo pripremali. Nismo imali kvalitetnu loptu u šesnaesterac. Villarreal može držati loptu dvije minute ako treba. Nismo imali strpljenja čekati, ali ponavljam, imamo šansu. Petković je pokazao da može odraditi, nije to pravi Petko, ali za sedam dana će on i Gvardiol biti spremniji i s te strane se možemo nadati i spremnijem Dinamu”, zaključio je trener Dinama.