Čačić: Petković i Drmić? Vidjet ćete sutra

Hrvatska 14. srp 202211:28 > 11:31
Podijeli:
Guliver Images

Nova sezona Supersport 1. HNL kreće sutra gradskim dvobojem Dinama i Lokomotive na Maksimiru od 20 sati.

Modri su uzeli Superkup prije nekoliko dana protiv Hajduka, a Ante Čačić bi htio dobro otvoriti prvenstvo i protiv Lokomotive.

“Na startu smo nove sezone, čeka nas Lokomotiva, domaćini smo. Oni su prošle godine Dinamu uzeli čak sedam bodova, znači ta utakmica zaslužuje našu potpunu pozornost. I da, želja su nam tri boda. Trebat će nam dobrih 90 minuta da dođemo do cilja, na dispoziciji imamo dovoljan broj igrača, ne konkuriraju Emreli, Boško Šutalo, Marin (zglob) i Bulat. Josip Šutalo će biti u kadru za utakmicu, kao i mladi Gabrijel Rukavina”, rekao je trener Dinama pa otkrio razmišlja li o sljedećem protivniku u Ligi prvaka, makedonskom Škupiju:

“Ma ne, ne razmišljam o Škupiju, o njima ću razmišljati tek poslije dvoboja s Lokomotivom, kasnije nam je svaka sljedeća utakmica najvažnija. Imamo vremena za njih. O Škupiju sam rekao da će nam biti težak suparnik ako prođu Lincoln, to se dogodilo, iza toga i dalje stojim.”

Još jednom se dotaknuo toga mogu li Bruno Petković i Josip Drmić igrati zajedno.

“Znate i sami da imamo puno igrača, moramo ih što više uključiti u rotaciju kako bi izvukli toliki broj utakmica. Petković i Drmić? To ćete vidjeti sutra, još danas imamo trening, ne mogu sada reći hoće li obojica startati ili ćemo ih koristiti odvojeno kroz utakmicu”, zaključio je.

Komentari

Vaš komentar