ANKETA Biste li pristali na ovakav trade?

NBA 15. svi. 202011:32 > 11:38
Podijeli:
Izvor: Photo by Will Newton/Getty Images)

Društvenim mrežama proširila se navodna ponuda za NBA trade, a koju je Miami poslao Washingtonu.

Naravno, veliko pitanje jest je li to zaista stvarna ponuda ili ne, ali to nas neće spriječiti da se poigramo teorijom kvalitete istog. 

Dakle, riječ je o razmjeni ukupno četiri igrača na relaciji Miami-Washington. S Floride bi u glavni američki grad preselili Bam Adebayo, Tyler Herro i Andre Iguodala, a na drugu stranu stigao bi Bradley Beal

Pat Riley već nekoliko godina želi dovesti Bradleyja Beala koji je u Washingtonu postao jedan od najboljih bekova lige. Međutim, Wizardsi su bez Johna Walla, a u takvoj situaciji nemaju nikakve šanse dogurati do playoffa. Usprkos tome, Beal ove sezone igra sjajno s prosjekom od 30 poena, šest asistencija i četiri skoka. 

S druge strane, Iguodala je tek nedavno stigao u Miami via Memphisa, potpisao je produženje ugovora teško 15 milijuna dolara godišnje plaće. Međutim, jasno jest kako je njegovo vrijeme prošlo i pitanje jest hoće li uopće dočekati kraj ugovora na Floridi. 

Tyler Herro jedan je od mlađih nada sjajnog Heata ove sezone, izvrstan tricaš kojeg očekuje lijepa budućnost u NBA ligi. Konačno, Bam Adebayo. Bio je 14. pick drafta 2017. godine, u prve dvije sezone prilično se mučio da bi ove eksplodirao. Prosjeke je ‘podebljao’ gotovo dvostruko, postao je izvrstan obrambeni igrač, a sa 16 poena, deset skokova, pet asistencija i blokadom po utakmici jedan je od najraznovrsnijih igrača lige. Zbog sjajne forme i njega osobno, a i Miamija, dogurao je do svog prvog poziva na All Star utakmicu. 

Pitanje za vas, naše drage i vjerne čitatelje, biste li pristali na ovakav trade? Recite nam u ANKETI.