Kako je Michael Jordan odbio 100 milijuna dolara

Košarka ostalo 1. svi 202019:00 > 19:08
Podijeli:
Getty Images/Mike Powell

David Falk menadžer je Michaela Jordana već 35 godina, ispričao jest kako je ne tako davno gospodin Zrak odbio nevjerojatnu sponzorsku ponudu.

Kazati kako Michael Jordan pliva u novcu možda bi i dostojno opisalo financijski status najbogatijeg sportaša na svijetu.

Legenda Chicago Bullsa s kojima se družimo proteklih tjedana zahvaljujući dokumentarcu The Last Dance, davno je prošao zaradu od milijardu dolara. Njegova doživotna povezanost s Nikeom je odavno dokumentirana, a i dan danas od najvećeg proizvođača sportske opreme na svijetu zarađuje nevjerojatne novce.

Naravno, Jordan je i vlasnik Charlotte Hornetsa čime je praktički osigurao svoj neprikosnoven status giganta sportskog svijeta. Bez obzira što je njegova karijera odavno završila, Jordan i danas dobiva brojne sponzorske ponude, međutim zbog svoje konstantne zarade nije mu problem odbiti i neke zaista nevjerojatne. 

Prije tri godine pred Michaela sam došao sa sponzorskom ponudom od stotinu milijuna dolara, jedina kvaka bila je da se mora pojaviti na jednom dvosatnom događaju kako bi službeno najavio ugovor. Rekao je – ne, hvala,’ ispričao je priču Jordanov vječni menadžer David Falk koji je uz Michaela njegovu čitavu karijeru.