Vinales ekskluzivno na SK: Malo sam prestrastven

Moto GP 30. tra 202015:46 > 15:47
Podijeli:
Sporklub

Pratim Chelsea od svoje devete godine. Ne znam zašto, ali počeo sam pratiti Chelsea kada su tamo bili Ševčenko, Drogba… puno dobrih igrača… Volim ih od tog vremena. Pa je onda i moj prijatelj Alvaro Morata također bio tamo. Zato navijam za njih.

Posebno nam je zadovoljstvo u našem programu, ali i na našim društvenim mrežama otkriti da je specijalni gost Sportkluba Maverick Vinales, uz Valentina Rossija i Marca Marqueza najveća zvijeda moto sporta. U 20 sati na našem Sportklubu 1 pogledajte ekskluzivni razgovor koji su vodili Tomislav Bešenić, urednik Moto Pulsa i naš sukomentator i Darin Janković, Sportklubov komentator.

Iz razgovora smo izdvojili:
Recite nam gdje ste sada, što radite, možete li nam ukratko opisati svoju dnevnu rutinu tijekom ovog perioda korone?
– Upravo sada sam u Andorri, moramo biti kod kuće, to je pravilo radi Covida 19. Možemo izlaziti iz kuće samo jedan sat svaka dva dana. Kako bilo, ja pokušavam puno trenirati ovdje kod kuće i raditi različite stvari – rekao je vozač Monster Energy Yamaha MotoGP-a Maverick Vinales.

Da možeš promijeniti ili poboljšati nešto na sebi kao vozaču, što bi to bilo? Koje su tvoje prednosti, a što nedostaci, na čemu najviše radiš?
– Jedna od mojih najboljih strana je što se mogu lako adaptirati na sve situacije i također da nikada ne odustajem, uvijek guram naprijed bez obzira kako dan bio loš. Moje su slabosti što sam strastvena osoba i morao bi biti više miran u nekim trenucima.

Da nije baš sve samo vezano za svoj sport otkrio je i ovom izjavom:
– Pratim Chelsea od svoje devete godine. Ne znam zašto, ali počeo sam pratiti Chelsea kada su tamo bili Ševčenko, Drogba… puno dobrih igrača… Volim ih od tog vremena. Pa je onda i moj prijatelj Alvaro Morata također bio tamo. Zato navijam za njih.

Ekskluzivni razgovor pogledajte u četvrtak, 30. travnja od 20 sati na Sportklubu 1.