'Brazil je vrlo opasna ekipa, moramo biti oprezni'

Rukomet 20. sij 20198:05 > 8:07
Podijeli:
sportklub

Patrik Ćavar najavio je dvoboj Hrvatske i Brazila, posebno napominje kako je potrebno smanjiti euforiju koja ovih dana vlada rukometnom Hrvatskom.

HRS

Patrik Ćavar je u razgovoru za 24 sata najavio utakmicu Hrvatske i Brazila koja će biti ključna za ambicije izabranika Line Červara.

Brazil je opasna i tehnički vrlo kvalitetna momčad. Ne smijemo ih podcijeniti, ne smije biti opuštanja jer Brazil itekako može biti neugodan, posebno kao svojevrsna nagazna mina. Najbolji igrač je Jose Toledo, član Wisle, odličan igrač koji može igrati i u puno jačim klubovima, riječ je o klasnom igraču.”

Rukometna legenda osvrnuo se i na utakmice protiv Francuske i domaćina Njemačke.

Zato je baš utakmica s Brazilom toliko važna, dočekati dvoboje s Francuskom i Njemačkom uz šest bodova je prilika koju ne smijemo propustiti, to su ključni bodovi u borbi za polufinale. Mislim da će te dvije utakmice odlučiti jedna lopta, izgledi su pola-pola, a uvjeren sam kako ćemo barem u jednoj od tih utakmica izaći kao pobjednici, a to bi nas poguralo u polufinale. Tada bi sve bilo otvoreno, mislim da imamo kvalitetu za medalju“, zaključio je Ćavar.

Dvoboj Hrvatske i Brazila na rasporedu je od 18 sati.