‘Livaković je vratar za najveće klubove’

Hrvatska 20. svi. 202116:05
Podijeli:
Alex Pantling/Getty Images

Prvi vratar Dinama i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković dobio je komplimente od svog kolege iz kluba Danijela Zagorca.

Rezervni vratar Dinama govorio je o uspjesima kluba, a spomenuo je i svog konkurenta, ali i prijatelja Dominika Livakovića.

Najvažnije je da su svi ciljevi ove sezone ostvareni. Iskorak u Europi, dupla kruna, promocija igrača koji su skrenuli pozornost na sebe, vjerujem da će biti i dobrih ponuda. S razlogom je ova sezona okarakterizirana kao jedna od najuspješnijih, ako ne i najuspješnija sezona u povijesti kluba”, izjavio je Zagorac, a onda i odgovorio na pitanje ostaje li u Dinamu?

Kroz život i karijeru sam naučio da ništa ne treba planirati jer bih svaki put dobio neku ‘plesku’. Ne planiram niti sada. Krasi me karakter koji me tjera na rad i borbu. Livaković? Odlični smo prijatelji i želim mu sve najbolje u karijeri. Nadam se da će ostvariti svoje ciljeve, on je vratar za velike klubove.

Kristijan Jakić je jedan od dobitnika ove sezone u Dinamu, a i on je prokomentirao sjajnu sezonu.

Svi smo slavili sinoć, ali moram ispoštovati media day. Ne bih ni ja došao da nema ovoga. Slavlje? Ništa specijalno. Bila je cijela ekipa, povele su se bolje polovice, malo se nazdravilo, ništa posebno, svatko svojim domovima. Imamo još jednu utakmicu koju moramo odraditi na maksimalnom nivou, a nakon toga vidjet ćemo kako ćemo i što ćemo.