Pogba: Zbog Messija svi volimo nogomet

Vijesti 1. srp 201811:27 > 11:43
Alexander Hassenstein/Getty Images

Veznjak francuske reprezentacije Paul Pogba je poslije pobjede Francuske nad Argentinom poručio da je Lionel Messi bio najbolji igrač u proteklih deset godina i da će u budućnosti i dalje biti na vrhuncu.

Poslije poraza Argentine od Francuske 4:3 u Kazanju mnogima je taj susret tek dao za pravo kritizirati Lea Messija zbog njegovih slabih partija u dresu “gaučosa” na aktualnom Svjetskom prvenstvu. Ipak, nogometaš Manchester Uniteda i francuske reprezentacije Paul Pogba kaže da će Argentinac tek pokazati zašto je među najboljim igračima ikad.

Prije više od deset godina je postao najbolji nogometaš svijeta. On je jedinstven, ono što radi s loptom je jedinstveno. Uvijek će biti idol. Izgubio sam finale Lige prvaka 2015. kada sam igrao s Juventusom od njega i sretan sam što sam mu sada vratio za to”, poručuje Paul Pogba koji smatra da je najbolje tek pred Messijem.

Igrači poput njega te natjeraju da voliš nogomet. Mislim da će nastaviti biti najbolji u godinama koje su pred nama. Uvijek je lijepo vidjeti ga kako igra. Mora da je tužan jer je ovo vjerojatno njegov poslednji Mundijal, ali će on ostati u glavi svakog navijača, svakog novinara, svake osobe na cijelom svijetu”, kaže Francuz. 

Messi je za Argentinu odigrao 128 utakmica, postigao je 65 golova, a kao velika mrlja ostat će što sa svojim nacionalnim sastavom nije osvojio nijedan veliki trofej.