Prosinečki: ‘Nikad nisam radio s većim prevarantima!’

Nogomet 2. srp 202213:36 > 19:02
Podijeli:
Robert Prosinečki
Guliver Images

Robert Prosinečki od 13 sati održava novinsku konferenciju gdje je govorio o okolnostima prekida suradnje s ljubljanskom Olimpijskom.

Uz Prosinečkog, otkaz je dobio i sportski direktor Mladen Rudonja. Dvadesetak minuta prije nego što će se legendarni ‘Žuti’ obratiti javnosti, iz Olimpije su izdali PRIOPĆENJE.

Prosinečki je, pak, odmah na početku konferencije kazao: “Mogu reći da ne znam, ali da nisam pošten, nema šanse. Nikada nisam radio s većim lažljivcima i prevarantima, a radio sam s puno ljudi.

Da smo Mladen Rudonja i ja htjeli prodati klub je apsurdno, kao i način kako su oni vodili klub. Takvo nešto ne bi uspjelo niti Alfredu Hitchcocku. Delius nas je pozvao na sastanak i rekao da će Barišić napustiti klub, zatim je početo spominjati nove ljude koji će ga naslijediti, a također je progovorio o pojačanjima za momčad.

Ubrzo je na konferenciju stigao i Mladen Rudonja.

Rijetko smo se sastajali s predsjednikom kluba, pa sam ga na jednom od tih sastanaka upitao treba li mu kakva pomoć jer uprave kluba nema nigdje na vidiku. Oni ne znaju što se događa, ne osjećaju puls navijača. Vidjeli smo kako klub nazaduje u svim segmentima, posebno financijskom”, prenose kolege sa slovenskog Sport Kluba.

 

Komentari

Vaš komentar