Bjelica odlazi? ‘Razgovarat ću s predsjednikom’

Konferencijska liga 28. srp 202223:54 > 23:55
Podijeli:
xMassimoxPaolone LaPressex via Guliver

Nakon teško probavljivog ispadanja od kazahstanskog Kizilžara u drugom pretkolu Konferencijske lige, rapidno se zakotrljala priča oko eventualnog odlaska Nenada Bjelice s klupe Osijeka. Za sada je Bjelica još tu, ali pitanje je što će donijeti petak...

Nakon inicijalne izjave na MaxSportuBjelica je na konferenciji za medije odgovorio na pitanje o svojoj budućnosti na klupi u Gradskom vrtu. Navijači su rekli svoje skandiravši “Bjelice, odlazi!” u finišu dvoboja s Kizilžarom.

“Razumijem navijače i njihovo razočaranje. I ja sam. Svi smo razočarani jer smo željeli napraviti iskorak. Sjest ću i razgovarati s predsjednikom. Jer, previše volim ovaj klub da bih mu bio teret. Ako predsjednik misli da ne trebam biti trener, brzo ćemo se dogovoriti. Tu sam srcem I dušom. Griješim i donosim odluke. Nekada dobre, nekada loše. No, budite sigurni da su one u interesu kluba”, rekao je Bjelica, a prenosi Germanijak.

Začudio se, kaže, kako su mu reagirali pojedini igrači.

“Kada oni iskusni s 200 ili 300 HNL utakmica kažu da su u grču, ja ne znam zašto. Samo zahtijevam borbu i da ostave srce na terenu. Nemaju nikakav imperativ. Pa zašto onda grč? Možda sam preveliki autoritet za njih pa imaju zbog mene? Razgovarat ćemo interno i vidjeti što je najbolje za klub.”