Braća Lončarić osvojila broncu na Euru u Belgiji

Ostali sportovi - Ostalo 4. ruj 202216:01 > 16:02
Podijeli:
Privatni album

Na Europskom prvenstvu seniora do 23 godine, koje se održava u belgijskom Hazewinkelu, braća Patrik i Anton Lončarić zauzeli su treće mjesto u finalnoj utrci dvojaca bez kormilara. Braća Lončarić u cilj su ušli s vremenom 6:44.50, zlatnu medalju osvojila je posada Litve s vremenom 6:37.65, dok su srebrni bili Rumunji s vremenom 6:39.94.

“Osvojili smo treće mjesto u odličnoj kvalifikacijskoj i finalnoj utrci unatoč teškim uvjetima. Zadovoljni smo, ali već gledamo naprijed i okrećemo se budućim izazovima!“, rekao je Anton Lončarić.

“Za dva tjedna nas očekuje još jedno veliko natjecanje, Svjetsko seniorsko prvenstvo u Račicama u Češkoj. Mislim da smo pokazali da vrijedimo, da smo dobri u utrkama i sada se fokusiramo na završne pripreme uoči nadolazećeg natjecanja”, rekao je Patrik Lončarić.

Hrvatska je na Europskom prvenstvu imala još jednu posadu, dvojac na pariće Davor Poljančić i Roko Bošković. Oni su u B finalu zauzeli četvrto mjesto s vremenom 06:39.09 i tako osvojili ukupno deseto mjesto.

Komentari

Vaš komentar