VIDEO: Je li gol za pobjedu bio regularan?!

Hokej 23. lip. 202210:09 > 10:09
Podijeli:

Colorado Avalanche dobio je četvrtu utakmicu NHL finala protiv Tampa Bay Lightninga 3:2 i poveo u seriji 3-1 te stigao no korak do osvajanja Stanley kupa, no pitanje je li gol za pobjedu regularan...

Nazem Kadri je nakon 12:02 igre u produžetku zabio za pobjedu Colorada 3:2, no u tom trenutku gosti su na ledu imali šest igrača, jednog više nego što pravila dopuštaju.

“Teško mi je govoriti. Vidjet ćete na što mislim kada vidite pobjednički gol. Srce mi se slama zbog igrača. Još uvijek bismo vjerojatno trebali igrati”, rekao je trener Lightninga Jon Cooper.

Pitanje je je li Nathan MacKinnon bio dovoljno blizu klupe Avalanchea… Ako pitate službene osobe – bio je!

“Previše igrača na ledu je presuda koju može donijeti bilo koji od četiri službena lica na letu. Susretli smo se sa službenim licima što je uobičajeni protokol. U raspravi o pobjedničkom golu, svatko od njih četvorice je rekao da nije bilo previše igrača na ledu”, stoji u priopćenju NHL Hockey Operationsa.

“Ne znam zašto Cooper to priča, to me pomalo zbunjuje, ne znam zašto gol ne bi trebao biti priznat. Pak je pogodio stražnju stranu mreže. Kraj priče”, rekao je strijelac pobjedničkog gola Kadri.

 

Komentari

Vaš komentar