VIDEO Bilić Modriću: Kakav si s kineskim?

Nogomet 29. ožu. 202113:22 > 13:24
Podijeli:
HNS

Hrvatski nogometni savez organizirao je iznenađenje za Luku Modrića u obliku konferencije za medije s neočekivanim gostima umjesto novinara.

Tako su pitanja kapetanu reprezentacije postavljali supruga Vanja i otac Stipe, nekadašnji izbornik Slaven Bilić, prethodni rekorder i kapetan Darijo Srna, Lukini bivši suigrači i treneri s početaka karijere… Luka je odgovarao na vrlo zanimljiva pitanja.

Otac Stipe ga je pitao koji mu je najdraži gol za reprezentaciju.

“Najdraži gol je onaj protiv Argentine, zbog svega što smo napravili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i zbog značaja utakmice. Naravno da su mi svi reprezentativni golovi dragi, ali ovaj je posebniji od drugih”, odgovorio je Luka.

Darija Srnu zanimalo je koji je Modriću najteži trenutak u reprezentativnoj karijeri.

“Prije svega, hvala bratko na lijepim riječima na večeri poslije utakmice, tebi i svima ostalima. Stvarno ste me dirnuli, a ti znaš da ja nisam baš od pokazivanja emocija, ali nisam se mogao suzdržati. A najteži trenutak je definitivno utakmica protiv Turske u četvrtfinalu Europskog prvenstva 2008. godine u Beču. Pogodio nas je taj poraz, bilo nam je teško, znaš i sam kakve su nam bile reakcije u svlačionici i koliko nam je bilo teško. Što god smo poslije toga napravili, taj je poraz uvijek bio tu negdje… Hvala ti i sapunaj dalje, ha, ha, ha…”

Bivši izbornik Slaven Bilić nasmijao je pitanjem kako Luka stoji s kineskim.

“Ha, ha, ha… Nisam baš nešto, ali naučit ću ako treba, ha, ha, ha…”

Kompletan video pogledajte u nastavku: