Poslastica na SK: Mornar otkazao, Primorje na njegovo mjesto

Vaterpolo 12. sij. 202112:55 > 12:56
Podijeli:
Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images

Pet hrvatskih klubova traži put prema polufinalu i završnom turniru koje će se igrati u Zagrebu

Nakon Lige prvaka ljubitelji vaterpola još jednom će doći na svoje ako uključe programe Sport kluba. Od četvrtka 14. siječnja do nedjelje 17. siječnja u Dubrovniku i Beogradu odigrat će se dva turnira Regionalne vaterpolo lige. A gotovo sve takmice u izravnim prijenosima možete pogledati na programima SK.

Zbog pandemije koronavirusa čelnici natjecanja odlučili su da se odigraju dva turnira, a pobjednik i drugoplasirani sastav iz obje skupine igrat će Final Four u Zagrebu od 26. i 24. ožujka ove godine. Naslov brani zagrebačka Mladost, koja će igrati na beogradskom turniru. Drugi finaliste iz prošle godine Jug će u svom Gružu pokušati osvojiti jedono od prva dva mjesta koje vode u Zagreb.

Splitski Mornar je otkazao nastup, tako se se nije igrala majstorica između Primorja i Partizana, već su oba kluba smještena u beogradsku skupinu.

Koliko će biti zahtjevan turnir otkriva podatak da će drugog dana 15. siječnja u petak svaka momčad odigrat čak dvije utakmice.

Skupina A, koja će se odigrati u Beogradu na bazenu na Banjici: Mladost Zagreb, Primorje, Partizan, Crvena zvezda, Jadran Split, Šabac,

Skupna B, koja će se odigrati na bazenu Gruž u Dubrovniku: Jug, Jadran Herceg Novi, Primorac, Budvanska rivijera, Solaris Šibenik i Radnički iz Kragujevca.

Komentari

Vaš komentar