Ivanišević: I veći turniri bili bi ljubomorni

ATP 24. srp 202221:45 > 21:45
Podijeli:
Goran Ivanisevic
AP Photo/Michael Dwyer/Guliver Image

Ususret početku mečeva glavnog ždrijeba ATP turnira Plava Laguna Croatia Open u Umagu Goran Ivanišević najavio je ono što nas čeka nadolazećeg tjedna...

Gostujući u Dnevniku HTV-a, Ivanišević se osvrnuo na ždrijeb i igrače koji će igrati na turniru.

“Od naših, Mili Poljičak igrat će protiv kvalifikanta, Duje Ajduković protiv Molčana, neugodnog slovačkog tenisača, a Dino Prižmić protiv Zapate. Za njega je to velika stvar i iskustvo. I veći turniri od ovoga bili bi ljubomorni da imaju za prve nositelje Alcaraza i Sinnera. To je nevjerojatna stvar za Umag i Hrvatsku”, rekao je Ivanišević, ambasador turnira po kojemu je nazvan i centralni teren umaškog teniskog kompleksa.

Nažalost, nema Borne Ćorića koji je u Hamburgu ozlijedio preponu.

“Nadamo se da će se što prije oporaviti i da će igrati sljedeće godine”, dodao je Goran, prokomentiravši Carlosa Alcaraza koji u Umag stiže nakon poraza u finalu Hamburga od Talijana Lorenza Musettija, koji bi također trebao igrati u Umagu.

“Alcaraz je budući broj 1. Oduševio je svijet ove sezone, a počeo je prošle godine u Umagu. Osvojio je nekoliko turnira, pobijedio Rafu i Novaka. Fenomenalan je igrač i budućnost svjetskog tenisa”, zaključio je Ivanišević.