Kyrgios otkrio što mu je u poruci napisao Đoković!

Australian Open 15. sij. 202213:28 > 13:29
Podijeli:
Guliver Image

Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios često je znao kritizirati Đokovića, no u ovoj situaciji je stao na njegovu stranu.

Sramim se kao australski sportaš koji jako dobro zna što je taj čovjek napravio za nas i za sport. Mislim da način na koji se odnosimo prema njemu nije ispravan, ali mediji to vole, oni vole dijeliti ljude, a ja ne želim da to skrene pažnju s toga kakve sjajne rezultate postižu drugi Australci“, izjavio je Kyrgios prije nekoliko dana.

Nick se ponovno obratio javnosti.

Kad sam prvi put podržao Novaka, dobio sam milijun poruka u stilu “Kako možeš?!”. Svima sam odgovorio da ga razumijem. Kad me pitaju kako se osjećam, uzvratim – posramljeno. Samo je tražio razumijevanje. A cijela Australija se usmjerila svim silama na jednu metu. On više ne zna ni što bi trebao napraviti. Ukinuli su mu vizu, vratili na sud, dobio ih je, počeo se spremati za natjecanje, a oni ga opet vrate u sudnicu. Ludilo. Ministar priča da je prijetnja našim granicama, a čovjek je došao samo igrati tenis“, izjavio je Kyrgios i otkrio što mu je odgovorio Đoković.

“”Napisao mi je: “Hvala što si uz mene”, jer nije očekivao da ću baš ja izaći u medije i reći sve što sam rekao. Napisao je: “Pokušavaš da zapravo shvatiš situaciju i da imaš malo objektivnosti prije nego što ispališ metke.”